Zoeken
  • Rianne Collignon

Walk of Wisdom (1)"Het was geen bewust, actief besluit geweest, maar meer een keten van gebeurtenissen, het begin van een onduidelijk onderzoek; minder mijn eigen initiatief dan dat van het lot. Kleine stapjes die me in een nieuwe richting leken te leiden."


Dit is een quote uit het boek 'Sonate voor Mirjam' van Linda Olsson die voor mij mooi omschrijft hoe het lopen van de pelgrimsroute Walk of Wisdom op mijn pad gekomen is.


Ik ga in oktober, denk aan een heerlijk ruime 10 dagen om alle tijd en ruimte te hebben voor wat er op mijn pad komt en sluit de Walk of Wisdom af met Stille Dagen in het Stiltehuis in Nijmegen/Leerhuis Westerhelling.


Waarom ik dit ga doen? Ik weet het niet. Ik laat me leiden en vertrouw en volg. Heerlijk. En spannend, ook dat ja :-)

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 Rianne Collignon.