Verlang je naar stilte, rust, vertrouwen?
Heb je behoefte aan helderheid?
Vind je stilte tegelijkertijd ook een beetje spannend?

Boek een 'stil mij' sessie

Door middel van individuele live online ‘stil mij’ sessies begeleid ik jou in en met stilte om ruis plaats te laten maken voor helderheid. Ik nodig je uit om de stilte te herontdekken en in de stilte jezelf.

Voor wie?
Voor wie behoefte heeft aan stilte, rust, helderheid en vertrouwen. Voor wie stilte tegelijkertijd ook een beetje spannend vind. Voor wie er niet aan toekomt. Voor wie behoeft heeft aan stilte, maar er tegelijk van weg blijft door altijd maar bezig te blijven en afleiding te zoeken. Voor wie graag (in eerste instantie) begeleid wil worden in en met stilte.

Waarom een stil mij sessie?

Ik ga er vanuit dat stilte er altijd is. Soms zijn we alleen het zicht erop en het contact ermee kwijt. Tijdens een stil mij sessie breng ik jou weer in contact met de stilte die er altijd is, ook in jou.

Wat?
Individuele live online sessies via Zoom van 20, 30 of 45 minuten. Tijdens een sessie begeleid ik jou in en naar stilte met toegankelijke meditatieve oefeningen.

Hieronder een overzicht van hoe een sessie eruit kan zien. Dit is een indicatie, van tevoren bereid ik mij voor op basis van jouw behoeftes en eventuele vragen en tijdens de sessie kunnen we inspelen op wat zich aandient.

20 minuten (25 euro): begeleide meditatie, samen in stilte zijn
30 minuten (35 euro): begeleide meditatie, samen in stilte zijn, verdiepende vragen naar aanleiding van jouw intake
45 minuten (45 euro): twee begeleide meditaties, samen in stilte zijn, verdiepende vragen naar aanleiding van jouw intake

 

Strippenkaart
25 euro korting bij een strippen kaart voor 5 sessies.
5 x 20 minuten = 100 euro ipv 125 euro
5 x 30 minuten = 150 euro
5 x 45 minuten = 200 euro

Praktisch

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar rianne.collignon@gmail.com, mij te bellen via 06 465 98 996 of een bericht te versturen via het contactformulier op deze website. Geef in je e-mail aan waarom je een stil mij sessie wil boeken, wat je fijn of niet fijn vindt aan stilte en of je vragen hebt. Ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

 

Zoom
De stil mij sessies vinden live online plaats via Zoom. Zoom is een online ontmoetingsplek via waar wij elkaar live online kunnen ontmoeten. Is Zoom nieuw voor je? Dan adviseer ik je voorafgaand aan onze sessie Zoom uit te proberen via deze testlink: https://zoom.us/test

Zorg ervoor dat je ruim van tevoren in Zoom aanwezig bent zodat we optimaal van de gereserveerde tijd gebruik kunnen maken.

 

Vragen
Heb je vragen over een stil mij sessie? Neem gerust contact met mij op via rianne.collignon@gmail.com, 06 465 98 996 of via het contactformulier op deze website.

© 2020 Rianne Collignon.